OFFLINE | intro
vezér
  (2007. augusztus)
Itt vagyunk, kedves Olvasó! Igen, itt, két címlap között, és az európai értelemben vett modern hírlapírás követelményeinek megfelelően meg is lábjegyzeteljük az eddig nem tapasztalt furcsaságot. A szemközt lévő címmel és dizájnnal vágunk neki az elkövetkező időknek.

   
napló
  (2007. augusztus)
Amikor az ember maga marad, csak ő és a nagyváros, minden másmilyennek látszik. Lelassul az élet. A napi beidegződések is új értelmet nyernek. A felbontott sörös- palackban felfelé törekvő buborékok sem a forróságban enyhet adó édes elernyedés követei, sokkal inkább a kicsit önsajnáló révedezés segédcsapatai.

a hónap nyertese
  (2007. augusztus)
Vadász elvtárs hosszú ideje csak tudatalattinkban élt, mint egykor volt szakszis vezető, aki cigaretta- és presszókávé-hangulatú tárgyalótermekben szólalt meg az esti Híradókban. Jellegzetes fejszerkezete, szakállával és hajviseletével együtt besorolhatatlan a ma érvényes divatkategóriákba.

   
a hónap vesztese
  (2007. augusztus)
Nehéz idők járnak Magyarország egykor legnépszerűbb napilapjára. Hiába tesz a publicisztikai fronton Kartal Zsuzsát és Nagy N. Pétert is bevetve komoly erőfeszítéseket a Népszava olvasótáborának elhódítására, az olvasottsága egyre csökken.

vezér
  (2007. július)
A szellemi fejlődés egy korábbi stádiumában történt. Nyár volt, rekkenő hőség, balatoni nyaraló, budi a kert végében. Persze haverok is, meg sör ipari mennyiségben. Egyik pajtásunk balra el, mert ugye menni kell, ha menni kell. Mi pedig azt gondoltuk, ha a foglalt árnyékszék hátulsó deszkáját leszedve belenézhetünk az alkotás örömétől dülledő szemű kolléga arcába, az vicces. Akkor még nem volt minden bokor alatt digitális kamera, így vonásait nem őriztük meg az örökkévalóságnak.

   
lapzsemle
  (2007. július)
Tab környékén nem biztonságos a guberálás (Cím a Somogyi Hírlap címlapján, 2007. június 4.)

lapzsemle
  (2007. július)
A budakeszi Zsidesz érdeke az „SS-botrány” (Cím a kuruc.infón, június 26.)

   
lapzsemle
  (2007. július)
Kóka János hangsúlyozta: a megállapodás része – egyebek mellett –, hogy emelik a nyugdíjkorhatárt, erősítik a felsőoktatási intézmények gazdasági autonómiáját, és a közpénzek ellenérzéséért létrehozzák a Költségvetési Hivatalt. (Újabb döntések: Emelkedik a nyugdíjkorhatár, kicsit csökken az adóterhelés, VG.hu, 2007. június 25.)

lapzsemle
  (2007. július)
Az egyik legkényesebb külpolitikai témáról, Törökország EU-tagságáról Köhler annyit mondott, a több mint 70 millió muzulmán ország egy másik kultúrkörbe tartozik. (Népszabadság, július 26.)

   
lapzsemle
  (2007. július)
A kiszivárgott Jobbik–MÖM közeledés egyik legnagyobb előnye, hogy javarészt aktív fiatalok alkotják ezeket a szervezeteket, a modern technika a kisujjukban van és könnyedén felhasználnak mindent (pl. világháló) saját népszerűsítésük érdekében. Internetes rádiókat, hírportálokat működtetnek, nyomtatott sajtótermékeket szerkesztenek, könnyűzenei koncerteket szerveznek, egy tüntetést néhány gombnyomással életre hívnak. (Új szövetség épül a radikális jobboldalon?, barikad.hu, 2007. június 13.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”