OFFLINE | intro | lapzsemle
lapzsemle
  (2005. szeptember)
A szerző szerint a nemzet számára elérendő cél, hogy legyünk a térség legerősebb gazdasága, hiszen csak így válhatunk erős, befolyásos országgá. Több fejezeten is végigvonul Gyurcsány gazdaságpolitikájának vezérfonala, a három K: a fejlesztés, a felzárkózás és a foglalkoztatás. (lapszemle, Inform Data, augusztus 31.)

   
lapzsemle
  (2005. szeptember)
Szerdánként voltak az Illés-klub estjei az FMH-ban, ahol a gyerekek párnákon ültek a körteremben – meséli az 1960-as évek kultikus magyar beategyüttesének alapítója, Illés Lajos. A hangulat mindig remekre sikerült, meghívott vendégművészek, DJ-k léptek fel és itt játszottuk el sokszor az új Illés-dalokat is először. (Metro, szeptember 2.)

lapzsemle
  (2005. szeptember)
New Orleans főútvonala, a Canal Street mentén a rendőrség megengedte az embereknek, hogy cipőket vigyenek el a boltokból, ha azok megfelelő méretűek voltak. (A kitelepítettek Houstonba érkeznek, cnn.com, 2005. szeptember 1.)

   
lapzsemle
  (2005. szeptember)
– Ha újraindul jelenlegi posztjáért, nem lesz nehéz dolga az ígéretekkel, hiszen a 2002-es ígéretei szinte egy az egyben átemelhetők 2006-ra. Négyes és ötös metró, útfelújítás. Ugyanezeket ígérte három éve, és még mindig ugyanezeket ígérheti most is.
– Azért a 2006-ig vállalt ígéretek jelentős része meg is valósul majd. (Demszky Gábor, Magyar Hírlap, augusztus 27.)

lapzsemle
  (2005. szeptember)
Valahogy fel kéne konferálni a műsort: nyaljunk együtt Bajor Imrével, Gálvölgyi Jánossal, Hernádi Judittal… (Jáksó László, Heti Hetes, augusztus 28.)

   
lapzsemle
  (2005. szeptember)
Százak, de valószínűleg ezrek veszthették életüket New Orleansban a város polgármestere szerint. (Ezrek fulladhattak meg a Katrinát követő áradásban, Index, 2005. szeptember 1.)

lapzsemle
  (2005. szeptember)
Megszerezni a Magyarországi hatalmat (ami szükséges hogy alakítsunk dolgokat), teremteni egy helyes belső rendet és jólétet lakosságának, egy új erős (és idővel nagyobb és még erősebb) Magyar hazát, egy dicső jövőt, és minden jót a magyarság, és különös- képpen a mindent megvalósító új elitje számára – ami a tengeren túli gyarmatokat, és a távolabbi jövőben az űrbe terjeszkedést is magába foglalhatja. (Részlet a Magyar Feltámadás és Haladás Nemzeti Mozgalom küldetéséből)

   
lapzsemle
  (2005. szeptember)
A PANKKK-kal felpörgetjük a magyar könnyűzenét. Hidd el, ezt most nemcsak a „rockminiszter” mondja neked (bár nincs bajom ezzel a névvel). Nem tagadom, szívügyem a könnyűzene. (Bozóki András, Pesti Est, Sziget különszám)

lapzsemle
  (2005. szeptember)
Fokozatos távolodás után Fodor Gáborékkal együtt léptem ki a Fideszből. Csaknem tíz év szünet után, 2002-ben fordultam ismét a politika felé, amikor úgy láttam, hogy a demokrácia lehet veszélyben. (Interjú Bozóki Andrással, Magyar Narancs, 2005. augusztus 25.)

   
lapzsemle
  (2005. augusztus)
Megtoltam a labdát, egy picit hosszúnak tűnt, de hittem, hogy még elérem - mondta Rósa Dénes. – Hátulról meglökött az egyik minszki játékos, egy másik pedig belépett elém. Már esés közben éreztem: esélyem sincs arra, hogy büntetőt ítéljen javunkra a bíró… (interjúrészlet a Ferencváros győztes, de kieséssel egyenértékű minszki meccse után, Nemzeti Sport, 2005. július 29.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”