OFFLINE | intro | lapzsemle
lapzsemle
  (2006. augusztus)
A magyar versenyző a német Angela Merkel mögött a második helyet szerezte meg. (Beszámoló az úszó Európa-bajnokságról, Kossuth Rádió, 2006. július 27.)

   
lapzsemle
  (2006. augusztus)
Jó volt, hogy képes voltál egyszerű néző lenni (bocs, kettő, mert természetesen társad Klári, és nem Klára asszony, brr! is ott volt veled) a Megasztár döntőjén jól ismert pulóveredben, és az is rendjén volt, hogy táncra is kerekedtél. (Van másik pulóvered is, vagy csak ez a kedvenced?) (Mix magazin, június 27.)

lapzsemle
  (2006. augusztus)
Chuck Norris hollywoodi akciósztárról nevezhetik el Magyarország legújabb hídját – írja friss híradásában a Reuters. A Bloomberg ezt úgy közelíti meg: a szentek, politikusok és írók után lehet hídnév az amerikai harcművészből és tévésorozathősből. A hírügynökség kitér arra, hogy augusztus 1. délelőtti állás szerint a 12 százalékos teljesítménnyel első Chuck Norris mögött Hofi Géza állt a második helyen a szavazatok 11 százalékával. (Index, 2006. augusztus 1.)

   
lapzsemle
  (2006. augusztus)
Gárdony – Egy eladónő keveredett szóváltásba egy vásárlóval, aki a vásárlást követően négy darab műanyag palackot a bolt mögött található szemetes konténerbe akarta kidobni. Az alkalmazott azonban rászólt, hogy az nem nyilvános szemétlerakó, majd ebből kifolyólag vita alakult ki közöttük. Az eladónő ezt követően még pofon is vágta a sértettet, majd megrúgta, illetve mellbe vágta, amitől a nő hanyatt esett. (Blikk, 2006. augusztus 1.)

lapzsemle
  (2006. augusztus)
Beleuntam abba, amit a médiából eddig megtapasztaltam – panaszkodott Anna. – Persze ha egy kamerát az orrom alá dugnak, akkor szeretek szerepelni, de egyáltalán nem minden áron! (Kelemen Anna: ribancot akart csinálni belőlem a TV2, Színes Bulvár Lap, 2006. július 5.)

   
lapzsemle
  (2006. augusztus)
Ezek úgy utálják egymást, Bolgár úr, mint Orbán Viktor és… és nem tudom kicsoda. (Király úr véleménye, Klub rádió, Megbeszéljük c. műsora, június 28.)

lapzsemle
  (2006. augusztus)
Dióssy Lászlót a jobboldalnak eddig egyébként soha nem sikerült megszorítania, ugyanis már 1990 óta Veszprém tölti be a polgármesteri posztot. (Dióssyt jelöli újra a koalíció Veszprémben, FigyelőNet, 2006. július 5.)

   
lapzsemle
  (2006. augusztus)
Olyan érzés kerít hatalmába ilyenkor, mintha találkoznál önmagaddal. Egy fában ősenergia van: alulról szívják a női energiát, s a kozmoszból kapják a férfi energiát. Nem vicc, ha megöleled a fát, az olyan, mintha a testvéredet vagy a szüleidet ölelnéd. (Best Magazin alapján a ma.hu, 2006. auguszus 1.)

lapzsemle
  (2006. augusztus)
Kétségtelen, hogy Kóka új színt hozott a kissé megfáradt párt benyomását keltő SZDSZ politizálásába, és „hiperakti-vitásával” hamar a legismertebb és legtöbbet szerepelt liberális politikusok közé tornászta fel magát. Emellett az SZDSZ egyik fő teoretikusává vált; a szabadság vagy verseny elsőségéről írt tavalyi dolgozata például hónapokig képes volt a koalíciós pártok egymás közti kommunikációjának központi témájául szolgálni. (Hárman is harcba szállhatnak az SZDSZ elnöki címéért, Hírszerző, 2006. július 6.)

   
lapzsemle
  (2006. augusztus)
– Akárcsak az Egyensúly-programba Szabóné! Látja abban is lehet mondani kéket-zöldet, és mire kiderült, hogy sárga meg jajvörös, már meg is nyerte a választást a koalíció!
– Van is belőle elég bajuk Penczné, higgye el!
– Nehogy már sajnáljam őket Szabóné, tudták amit mi nem tudtunk, és vállalták.
– No, látja ezért nyertek. Mert legalább valamit vállaltak. A másik oldal csak vétózni tud. Azt hajtogatják, amit évek óta. „Mi vagyunk a szakértők, miért nem ránk szavaztatok?”
(A gangon beszélik, Józsefváros, A VIII. kerületi önkormányzat lapja, 2006. július 20.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”