OFFLINE | intro | lapzsemle
lapzsemle
  (2006. április)
Dávid Ibolyát miniszterelnöknek!
(MDF választási plakát)

   
lapzsemle
  (2006. április)
Salgótarjánban a rendőrök most egy olyan férfit kergetnek, aki fegyver, kés helyett letolt nadrágjával és férfiasságával hozta a szívbajt egy fiatal eladóra. A Nógrád megyei székhelyen egy zálogház alkalmazottjának rosszul kezdődött a napja. (Férfiasságával tartotta sakkban Zsuzsát a támadó, Színes Bulvár Lap, 2006. március 11.)

lapzsemle
  (2006. április)
Őt a nehézsúlyú ökölvívóbajnok, Bunyós Pityu követte a színpadon. Nem kellett kesztyűt húznia, hogy kicsit és nagyot egyaránt megtáncoltasson. (A Fásy mulató weboldala, www.fasy.hu)

   
lapzsemle
  (2006. április)
Budapestnek még ingyen sem kell az időkerék. A Főpolgármesteri Kabinet hétfői döntése szerint nem veszi át a főváros az államtól a Városliget szélén felállított építményt. (MTI, 2006. március 27.)

lapzsemle
  (2006. április)
Időm nagy részét komoly munkával töltöm, de engedje meg, hogy ez alkalommal kivételesen egy kis vidámsággal szolgáljak Önnek. (Szabóság, Szabó Zoltán MSZP-s képviselőjelölt választási kiadványa)

   
lapzsemle
  (2006. április)
A Munkáspárt az ország valamennyi választókerületében küzd a jelöltek megállításáért. Azokban a kerületekben, ahol láthatóan nincs remény a jelöltek megállítására, célszerű abbahagyni a munkát, és minden erővel segíteni a többi kerületet. (Segítsd a kopogtatócédula-gyűjtést!, felhívás a Munkáspárt honlapján, 2006. március 14.)

lapzsemle
  (2006. április)
Egymillió fontra perli volt munkahelyét egy brit tanár, azt kifogásolva, hogy az iskola, amelynek igazgatóhelyettese volt, nem cserélte ki a szellentésre megtévesztésig hasonlító hangokat produkáló hivatali székét. A 48 éves Sue Storer a nyugat-angliai Bristol egyik legnagyobb általános iskolájában dolgozott, és rendre igen kínos helyzetekbe került diákok, szülők és kollégák előtt egyaránt, amikor renitens irodai forgószéke a legkisebb mozdulatra is harsány purcolással reagált. Storer a munkaügyi bíróság előtt elpanaszolta: állandóan szabadkoznia kellett az irodáját felkeresők előtt, hogy a sajátos hanghatásért nem ő, hanem a szék a felelős, ennek ellenére végül már folyamatos élcelődések céltáblájává vált. (2006. március 24., transindex.ro)

   
lapzsemle
  (2006. április)
A családalapítás is évek óta be van tervezve. Ám ehhez még az én kreativitásommal sem lehet egyedül hozzáfogni. (Interjú Geszti Péterrel, Találkozások, 2006. január)

lapzsemle
  (2006. április)
Akár koldusnak is öltözhet, azért minden hipnotizált hiszi, hogy ő a királyfi. A kettéosztott ország trónkövetelőjeként nem véletlenül hirdeti, hogy a köztársaság csak kabát a nemzet testén. Tudja ő, hogy mikor kell ruhát és eszményt cserélni. Megtette már, és megteszi újra bármikor. Azt ígéri: egy lesz a nyáj, ha ő lesz a pásztor.
Vezénylő tábornok? Köztársasági királyfi? Főpásztor a Fidesz ökumenikus székesegyházában? Kevés. Lehet, hogy legközelebb már nem bokacsattogtatva, hanem így kezdődik majd a kedvenc lapban a térdre borult vezércikk: Te mindenható… (Mester Ákos, 168 óra online, 2006.március 27.)

   
lapzsemle
  (2006. április)
Mert olyanokra kell, hogy bízzák az országnak a dolgát, akik pontosan fogják majd vezetni a kezeket és az akaratokat, pontosan fogják majd vezetni a tervezők ceruzáját. (részlet Gyurcsány Ferenc Az Új Magyarország című kongresszusi beszédéből, 2006. február 18.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”