OFFLINE | intro | lapzsemle
lapzsemle
  (2006. február)
Luxusszintű gyógy- és pihenőklub az alábbi létesítményekkel: úszómedence 4 m2 x 12m2 (A Gresham Palace Hotel honlapjáról, 2006. január 17.)

   
lapzsemle
  (2006. február)
A Pro Aurum érdekelt a Hír TV-ben és a Magyar Nemzetben is, tehát nem tekinthető meglepetésnek, hogy a Budapest Riport e cég pénzéből is finanszírozhatja (talán) magát. Hogy miből finanszírozzák a lapot, az egyébként Dombrádi szavaiból nem derült ki, pedig a Népszava újságírója a sajtótájékoztatón számos kérdést tett fel ezzel kapcsolatban. (Demszky ellen, jóízűen, Index, 2006. január 17.)

lapzsemle
  (2006. február)
A Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Főosztály Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztály Nyomozó és Internetfigyelő Alosztálya a német Interpol megkeresése alapján, több házkutatást és lefoglalást hajtott végre internetszolgáltatóknál és magánszemélyeknél és lefoglalt 9 proxy- és ftp-szervert. (Egy nemzetközi akció keretén belül kilenc hazai kalózszervert foglaltak le, hwsw.hu, 2006. január 26.)

   
lapzsemle
  (2006. február)
Medgyessy elárulta, parlamenti politikus semmiképpen sem marad, utazó nagykövet talán, és drukkol az SZDSZ-nek. A volt miniszterelnök a lapnak beszélt először négy hét múlva megjelenő könyvéről, s arról, hogy nem száll be az MSZP kampányába. Szerinte Gyurcsány nem folytatta az ő 2004-ig vitt költségvetési szigorát, de abban biztos: bárki nyer, belevág a reformokba. (Medgyessy Péter: „Minden baj ott kezdődik, ha a menyasszony igent mond”, Világgazdaság on-line, 2005. január 23.)

lapzsemle
  (2006. február)
Júliusban töltöttem be a tizennyolcat, amikor megcsináltattam a melleimet és a számat, majd egy szakmabeli barátnőm ötletén felbuzdulva jelentkeztem Kovinál. Nem tagadom, az első forgatásnál izgultam, de aztán a kezdeti lámpalázat elnyomta a szex élvezete. (Sandra Parker nyilatkozata, Színes Bulvár Lap, 2006. január 16.)

   
lapzsemle
  (2006. február)
Unger Pál elmondta: a tulajdonos hazaérkezésekor zörejeket hallott a lakásban, ezért kívülről bezárta a bejárati ajtót és telefonon kihívta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrökkel a lakó bement a lakásba, aminek nyitott szobaablakában megláttak egy alakot, aki a következő pillanatban levetette magát a mélységbe. Az 53 éves férfi a földet éréskor, a helyszínen azonnal szörnyethalt. A rendőrség előzetes vizsgálata alapján bűntény nem történt, a halálesetet öngyilkosságnak minősítik. (Szörnyet halt az ablakon kiugró betörő a fővárosban, Klub Rádió, 2006. január 15.)

lapzsemle
  (2006. február)
A mostaninak csaknem a harmadára kellene csökkenteni a miniszterelnökségi politikai államtitkárok számát. A Miniszterelnöki Hivatalban jelenleg összesen tizenegy – közöttük két címzetes – politikai államtitkár tevékenykedik. A minisztériumoknál csak egy politikai államtitkár működhetne a jövő évtől. (Gyurcsány Ferenc kevesebb államtitkárral folytatná, Népszabadság, 2006. január 30.)

   
lapzsemle
  (2006. február)
Egyelőre valamennyi tagunk két szolgáltatást vehet igénybe (az MSZP tagkártyával, a szerk.), ám ez a későbbiekben bővülni fog. A chipkártya tulajdonosa kedvezményes áron fizetheti elő a Népszava című napilapot. Emellett évente három alkalommal díjmentesen adhat fel 20-20 szavas apróhirdetést a Népszavában. (mszp.hu, 2006. január 17.)

lapzsemle
  (2006. február)
„A választási kampány nyitányaként a békés, közös jövőről álmodó Szegeden megjelent egy olyan kampányújság, mely egy országos stratégia része” – mondta a szocialista párt alelnöke sajtótájékoztatóján. (Magyar Vizsla Reloaded, Népszabadság, 2006. január 19.)

   
lapzsemle
  (2006. január)
– Milyen napilapokat olvasol?
– Mindet! Blikk, Színes Bulvár Lap, a fontosabbakat.
(Fresh Andi és a véletlenül tapizó fiú, velvet.hu, 2005. december 1.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”