OFFLINE | intro | lapzsemle
lapzsemle
  (2005. december)
A kormányfő szerint nem szabad, hogy háborúvá fajuljon a választási kampány, s szerinte a baloldaliság nem hajnalig tartó meztelen fürdőzéseket, nagyon jó nőket és a fideszes plakátok átragasztását jelenti. (Napi Online, november 22.)

   
lapzsemle
  (2005. december)
Hiller István szerint a Fidesz „összeborul” a szélsőjobboldali politikai erőkkel; ezt bizonyítja az, ami a főváros V. kerületében történt, amelyet a nagyobbik ellenzéki párt „kampánylavórnak” használ. (Hiller: a Fidesz összeborul a szélsőjobbal, MTI, 2005. november 22.)

lapzsemle
  (2005. december)
Régi álma teljesült a Görög Zita-rajongóknak! A kifejezetten szégyenlős Playboy-fotósorozat és néhány óvatosan kitárulkozó filmszerep után a 8 mm 2 című erotikus thrillerben végre úgy tekinthetik meg imádatuk tárgyát, ahogy a Jóisten megteremtette őt. Az [origo] filmklub a magyar médiában elsőként számol be erről a kultúrtörténeti jelentőségű eseményről. (Görög Zita végre mindent megmutat, Origo)

   
lapzsemle
  (2005. december)
Emlékeztetnék, hogy az olimpiák nyitó-, illetve zárógálája a legnézettebb műsorok között van, szinte föl sem lehet fogni, hogy mit jelent, amikor egy műsort három és fél, négymilliárd ember lát, és ha ott egy együttesre, akárcsak néhány percig figyelhetnek, oda van írva a nevük, hogy Hungary, Magyarország, ez óriási lehetőség. (Hiller István nyilatkozata pekingi látogatásán, Magyar Rádió, november 11.)

lapzsemle
  (2005. december)
Ez a kötet nem ragad le a puszta diagnózisnál, felvázolja a megoldásokat is, valamint megvilágítja azt az utat, mely a magyarság gyarapodásához vezet, egy nélkülöző világban. Szakmai megalapozottságától függetlenül a könyv olvasmányos, könnyen érthető, a fiatal szerző pedig ezen (immáron ötödik) munkájával ismét hiánypótló alkotást tett le az asztalra. A könyv bolti ára mindössze 1250 Ft. A szélesebb körű terjesztés, a nagyobb példányszámú utánnyomás érdekében elkerülhetetlen, hogy az egyelőre korlátozott mennyiség elfogyjon. Így azzal a nem titkolt kéréssel fordulunk Önhöz, hogy amennyiben érdeklődik a téma iránt, rendelje meg a kötetet! (Könyvajánló a Jobbik honlapján)

   
lapzsemle
  (2005. december)
Németországban, Freiburgban váláshoz vezetett egy fecsegő papagáj. A madár a férj telefonbeszélgetéseit hallgatva megtanulta, és a feleség előtt is mondogatta a szerető nevét. (transindex.ro, 2005 november 28.)

lapzsemle
  (2005. december)
Az IPI-vezetőség tagjai a november 25-26-27-i ülés hivatalos programja mellett Magyarországgal is megismerkednek – a Magyar Turizmus Rt. felismerte a lehetőséget, hogy óriási befolyással rendelkező újságírók vihetik haza Magyarország jó hírét, ezért parádés „szabadidős programot” szervezett a vendégeknek. Az igazgatóság tagjainak fogadást ad Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter, találkoznak Somogyi Ferenc külügyminiszterrel is, részt vesznek városnézésen, gasztronómiai és kulturális programokon, például néptánc-bemutatót tart számukra a Duna Művészegyüttes. (Budapesten a világ vezető újságírói, hvg.hu, 2005. november 21.)

   
lapzsemle
  (2005. november)
Gyurcsány Amerikában fiatalos és oldott volt. Sokat mosolygott, miközben olyan komoly dolgokról beszélt, mint a versenyképesség és a szociális vívmányok megőrzése között feszülő ellentét, a nemzetpolitika vagy a transzatlanti kapcsolatok. Nemcsak angolul beszélt, hanem az amerikaiak nyelvén: lényegre törően, röviden. (Népszabadság, 2005. október 8.)

lapzsemle
  (2005. november)
A főpolgármester a Gyurcsány Ferenccel való megbeszélése után az MTI érdeklődésére közölte, hogy röviden szót ejtettek a csepeli szennyvíztisztító ügyéről is. Ezzel kapcsolatban annyit mondott: nagyon fontos lenne, hogy a szerződéskötés decemberben megtörténjen, és a beruházás elkezdődhessen. Demszky Gábor elmondása szerint az öt ajánlattevőből már csak egy van versenyben. (Index.hu, október 17.)

   
lapzsemle
  (2005. november)
Ismét megtalálta a szerelmet és webdesign ügynökséget nyitott, ahol Győzikével fog dolgozni a közeljövőben. (VV Gábor révbe ér, Velvet.hu, 2005. október 13.)


  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”