Folyami folyamatok - A nedűk (2004. július)
Az általunk ismert legjobb pincészetek borai sorakoznak a Varga's club éttermének állványán, Vylyan, Gere, Tiffan, Bock, bár az étlapon bor egyáltalán nem szerepel. Mi mégis borospohárral a kézben tud-juk elképzelni a vízisíelők bámulását az étteremnek helyet adó töltésről. A délelőtti órákban csak a terasz van nyitva, a pincér figyelmesen igazít útba, amikor az étlap után érdeklődünk. S bár kérésünkre hoz egyet, kiderül, az árak délután már nem irányadóak, ugyanis a helyiség épp most kerül át Varga úrtól a Dokk beach tulajdonába. A régiek szerint egy mozarella koktél 1300, hátszín steak 2900. Ha mindezt mondjuk egy Camparival akarnánk beelőzni, azért is 700-at fizetnénk. A csapolt Pilsner Urquell korsója 600 Ft volt. A hely atmoszférája nappal akár családinak is nevezhető, az éjszaka beálltával azonban az erőemberek és 5-ös BMW-k gyűjtőhelyévé alakul.
|