OFFLINE | intro | vezér
Reform vagy halál
(2007. június)
A magyarság sötét zivatarfelhőkkel terhelt egének sokáig Hujber Feri volt az egyetlen reménysugara, aztán tessék, már benne sem bízhatunk. A színész rohamos rosszfiúsodása szomorúsággal tölti el lelkünket. Tehát június hónap egyetlen jó híre ebben a kórházösszevonós, iskolabezárós világban, és öles lépés az erős Magyarország megteremtése felé, hogy ismét megjelenik a szélsőjobboldali heccelők, egyben liberális zugfirkászok és kaftános unokák által írt és szerkesztett UFi.

A lírai jelzőket, a gyűlöletüket névtelenség mögé rejtő olvasóknak, a többhónapos kényszerleállást az új reformkornak köszönjük. Ígérjük, megháláljuk a szénszünet alatt is kitartó előfizetők bizalmát. Bár néha már majdnem feladtuk, végül úgy láttuk, az új Magyarországnak szüksége van ránk. Atyai-baráti tanácsaink, értő, s egyben építő kritikánk nélkül a koalíció hajója iránytű nélküli vitorlásként bolyong a populizmus tengerén. A bőrbe kötött Gyurcsány-összesre fogadjuk, hogy balatonőszödi szenvedéllyel zúdítunk zárótüzet minden további lapszámunkban a sötétben bújkáló reformellenségekre! Tűrhetetlen, hogy a kormány nem ér rá a közügyekkel foglalkozni, újabb és újabb felvonulásokkal, kiáltványokkal kell elhárítania a fasiszta fenevad támadásait. Binládenorbánéknak semmi sem jó. Ha a kabinet nekidurálja magát és nagyjelentőségű reformdöntést hoz – mondjuk kinevezi a legfontosabb állami egészségügyi intézmény élére a kancelláriaminiszter testvérét –, nekilátnak handabandázni. A Radikális Parlamenti Ellenzék Vezére alig bír hatalomvágyával, remeg az izgalomtól, hogy mikor próbálhatja fel újra a koronát. Közös érdekünk, hogy megállítsuk az esztelen tébolyt. Akinek Nem Mondjuk Ki a Nevét Mert Megjelenik képes lenne az egekig növelni az államháztartási hiányt, dübörgő gazdaságot hazudni abban az országban, ahol éhségtől elgyötört arcú gyermekek könyörögnek egy falat kenyérért, az ellene békésen, egy szál virággal felvonuló tiltakozókba pedig egészen biztosan belelövetne, mert ő ilyen. Bátran kiáltjuk világgá, hogy ilyen országból nem kérünk!
Minden jószándékú demokratát felszólítunk, az ordas eszmék elleni tiltakozás jeléül húzzon kis lila elefántokkal díszített zacskót a fejére!



Így tetszett a cikk:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Felhasználónév: Jelszó:
Ha hozzá szeretne szólni regisztrált felhasználóként a felsorolt témákhoz,
de még nem regisztrált, kattintson ide!
ÚJ ÜZENET    

A hozzászóló neve
(nem regisztrált felhasználó esetén):    
Az üzenet tárgya:    
Az üzenet szövege:    
  

Szóljon hozzá a fórumban!

  #1: kuttyaur (2007. -0. 6-. 27: 1)  

Kitartást (hoppá) az újult erőhoz!

  
  Válaszok struktúrája


Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”