OFFLINE | polgfilter | Doromboló cicus-díj
Doromboló cicus-díj
  (2007. augusztus)
Cicusunk régóta nagy tisztelője Pörzse Sándornak. Nagyra értékeli folyamatos, kiegyensúlyozott teljesítményét. Hősünk hétről hétre mély átéléssel és teljes odaadással kérdezi meghívottjait, legyen a vendég Simicskó István, Bencsik András vagy egy kevéssé ismert rovásírás-kutató, a bosnyák piramisokból származó rovásírás-leletekkel.

   
Doromboló cicus-díj
  (2007. július)
Cicusunk hosszabb ideje fejcsóválva figyeli, mennyire kevés szeretetet és megértést kap a honi sajtótól a feddhetetlen Szilvásy György. Kitűnő kancelláriaminiszteri teljesítménye ellenére egymás után érik az igaztalan támadások, sokszor még a köztársaság első számú publicista-barátai sem állnak ki mellette kellő határozottsággal.

Doromboló cicus-díj
  (2007. június)
Az őszödi beszéd évfordulója ellátta Cicusunkat minden földi jóval: itt egy finom nyalintás, ott egy kérlelhetetlen doromb, csak kapkodta a fejét. Mivel Cicust tájékozottsága teszi magabiztossá, ezért sokáig biztos befutónak tűnt a Népszabadság, „A legszenvedélyesebb igazságbeszéd” című interjújával.

   
Doromboló cicus-díj
  (2006. augusztus)
Az embert és macskát próbáló nyári hőségben a szoba félhomályában mindössze egy monitor fénye derengett. Cicus unottan kattintgatott kedvenc állatos oldalai között.

Doromboló cicus-díj
  (2006. május)
Áprilisi számunk egyik-másik írását olvasva Cicusunk érzett némi késztetést arra, hogy önmagunkat díjazzuk, ha úgy alakulnak a dolgok. Nem úgy alakultak.

   
Doromboló cicus-díj
  (2006. április)
Friderikusz odahagyta a királyi egyes A szólás szabadsága című politikai műsort. Sándor ugyan tenyérbe mászott, de a műsor legalább lendületes volt.

Doromboló cicus-díj
  (2006. február)
Tombol a tél, röpködnek a mínuszok, elkél ilyenkor a macskanadrág. Cicuskánk is belebújt meleg pantallójába és körbenézett az alacsonyan szálló választási kiadványok között.

   
Doromboló cicus-díj
  (2006. január)
Cicusunk decemberben megmakacsolta magát és szabadságra vonult. Az aggódó/felháborodott/értetlen olvasói leveleket köszöni, és ígéri, hogy a boldog újesztendőben kőkemény dorombolással védelmezi a Köztársaságot.

Doromboló cicus-díj
  (2005. november)
Annak tudatában, hogy sportértékéből sokat levon, doromboló cicusunk mégis a 168 Óra publicistájához, közelebbről Mészáros Tamás lábaihoz dörgölőzik nagy elánnal. Az ÁFÉSZ-os csoportbizalmi szemüveggel feldíszített szerző ezúttal sem okoz csalódást.

   
Doromboló cicus-díj
  (2005. október)
Nagyon megörültem kedves levelednek, amelyben jelentkeztél az októberi doromboló cicus-díjunkra. Ugyanis augusztusban már kaptál tőlem egy doromboló díjat.


  1    2    3  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”